Drs Dineke (B.E.E.) Hoekstra Greve

“Na jarenlange ervaring als muziekdocent, leidinggevende en projectleider in de kunst educatieve sector heb ik in 2001 mijn universitaire studie met zwaartepunt psychologie afgerond.
Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in mediation en ben in 2002 gestart met Bureau Hoekstra Greve. Inmiddels hebben er honderden mediations plaatsgevonden. Daarnaast heb ik jarenlang klachten bemiddeld voor huisartsen in Zuid- en Midden Nederland en voor een regionaal opleidingsziekenhuis.
Ik zie dagelijks hoe een conflict diep in kan grijpen in het leven van mensen. Ik heb telkens weer bewondering en groot respect voor mensen die desondanks de kracht op brengen een conflict op te lossen in het belang van zichzelf of de kinderen.”

Dineke Hoekstra Greve is MfN register mediator, IMI certified mediator (International Mediation Institute) en Collaborative Divorce Coach. Zij is ingeschreven als mediator bij de rechtbanken Noord Nederland en Oost Brabant. Zij is MfN reviewer, Bijzonder Curator in Jeugdzaken en  heeft een mantelovereenkomst met de Kunstconnectie.